top of page

Butična poroka v Hiši Ančka

Kaj je butična poroka?


Butična poroka je prava izbira, če si želita poroke z manjšim številom svatov. Le vidva in vajini najbližji. Poroka je lep, romantičen običaj, je zaobljuba, da si bosta ostala zvesta v sreči in nesreči, v bolezni in zdravju, da se bosta ljubila in spoštovala vse dni svojega življenja.


Majhne poroke so lahko nekaj najlepšega. Posvetita se lahko prav vsakemu detajlu in na ta dan, se lahko osredotočita samo na vaju.


Butične poroke dopuščajo veliko več možnosti za nepozabna in ekskluzivna doživetja. Zato vama predstavljamo čudovito lokacijo, ki vama omogoča sanjsko butično poroko:


Doživita romantično pravljico v Hiši Ančka.


Hiša Ančka Butična poroka

Hiša Ančka Butična poroka


Hiša ANČKA, Boutique Hotel v Slovenj Gradcu je prava dizajnerska oaza za čudovito doživite in butično izvedene poroke. Izbirate lahko med več prostori gostinskega dela hiše ANČKA:


  • Notranji restavracijski del,

  • Ančkina izba (plesišče ali foto kotiček)

  • Restavracijski del picerije, ki ga lahko povežemo z 

  • Restavracijskim delom ponudbe z ognja,

  • Pokrita terasa in 

  • Odprta terasa (primerna za poročni obred). 


V primeru večje butočne poroke restavracijo zaprejo za zunanje goste in se posvetijo samo vama in vajinim gostom. 


Dodatno vam ponujajo prenočišča, 11 butičnih sob, ki se nahajajo v Hiši ANČKA in novejše namestitve v enoti Hiša Maja, ki je oddaljena le 5 minut per hoje. 



Hiša Ančka Butična poroka

Zelo prosatore in luksuzno opremljen apartma Sandek, ki ima poleg samostoječe kadi še svojo savno je lahko vaš poročni apartma. 


Hiša Ančka Wellness v hiši Maja

Na predvečer poroke priporočamo, da izkoristite wellness v dvoje ali se skupaj z vajinimi pričami pripravite na dan, ko si bosta rekla DA. 

Wellness Hiše ANČKA je opremljen z infra in finsko svano, vodna postelja in profesionalnim jacuzzijem ter sprejme do 8 oseb. Je tudi super ideja za izvedbo dekliščine.


Sliši se super, kajne? 😊


 

Preveri več na:

Comentarios


Najljubši izdelki:

bottom of page